En toen was het al weer bijna voorbij!!

Zo zijn we nog aan het klussen en houden we een race tegen de klok om alle appartementen af te krijgen voordat de eerste gasten komen, en zo zitten we alweer in de laatste week van de Nederlandse zomervakantie. Nog 2 weken en onze kinderen gaan weer naar school en dan zit hun zomervakantie van bijna 3 maanden er al weer op.

Dit jaar gaat ook de jongste naar de middelbare school. Een nieuwe fase breekt aan. Zowel voor haar als voor ons. Geen kleine kinderen meer op de lagere school. Maar 3 (beginnende) pubers die op het Spaanse voortgezet onderwijs hun best aan het doen zijn.

Hoe kan het toch dat de tijd vaak zo snel gaat.

Ik weet nog dat gasten die inmiddels vrienden zijn geworden vorig jaar opnieuw een verblijf bij ons boekten voor dit jaar. Het lijkt een eeuwigheid weg op dat moment. Regelmatig had ik contact met hen. Het duurt nog zo lang. Eerst die kerst maar eens voorbij en dan gaan we richting de zomer.  En dan opeens is het bijna zover en krijg je een appje van Josien… “Nog 2 weken en we zijn er weer”… Of Martine,” heb je nog wat nodig uit Nederland, we zijn er bijna”…

Whaaat!! ….Is het al zover komen jullie nu al? En de zomer is, voordat je het goed en wel door hebt, opeens in volle gang.

Kinderen die komen kinderen die gaan, vriendschappen die onstaan.

gezellige avond bij hacienda guaro viejo

 

Veel nieuwe gezichten maar nog meer oude bekenden, kennissen en vrienden die soms al voor de 5e keer onze hacienda aandoen. Hoe trots en dankbaar kun je zijn, Hariette, Mario, Martine Marc…om maar een paar namen te noemen.

En dan is het alweer bijna voorbij en kijken we met weemoed terug op de zomer. De laatste groep kinderen is er nog, maar dat dunt inmiddels ook langzaam uit. De eerste appartementen worden weer gevuld met koppels en koppels met baby’s en voor je het weet is het weer herfstvakantie.

We kijken terug op gezellige avonden met de gasten bij het zwembad. Lange gesprekken en late zwempartijen met de kids. Langzaam wordt het wat rustiger op de hacienda. Nog twee weken en dan komt er voor ons ook weer een beetje een ritme met de kinderen die dagelijks om 07.45 uur de schoolbus moeten pakken.

De zomer vliegt voorbij, maar het was weer een prachtig seizoen om op terug te kijken!!

 

Bedankt lieve mensen dat jullie weer het vertrouwen in ons hadden om je welverdiende vakantie bij ons te vieren. De boekingen voor volgend jaar stromen alweer binnen..maar ach, dat lijkt nog zo ver weg……

Reacties

comments

VAKANTIE IN ZUID-SPANJE

Hacienda Guaro Viejo is een mooi en rustig gelegen appartementencomplex, gesitueerd in het Natuurpark en biosfeerreservaat “Sierra de las Nieves”, in Guaro (Málaga).

De ligging van het complex is erg centraal: Slechts 3 km van Guaro verwijderd, en in 40 minuten rijdt u naar Málaga, in 25 naar Marbella, in 50 naar Ronda en in 10 naar Coin, de belangrijkste plaats in dit gebied.

Geniet van een heerlijke vakantie in Zuid-Spanje.

APPARTEMENTEN

Hacienda Guaro Viejo ligt tegen een heuvel, waardoor de appartementen op twee verschillende niveaus liggen. In totaal hebben we zeven appartementen verdeeld over deze twee lagen. Ieder appartement heeft zijn eigen stijl, maar ze zijn allen even sfeervol ingericht.

Alle appartementen hebben een eigen terras met bbq, veel privacy en een fantastisch uitzicht over de vallei. We hebben 5 appartementen met 1 slaapkamer en 1 of 2 slaapbanken in de woonkamer en 2 familie appartementen de ene met twee losse slaapkamers en de andere met een extra slaapvide in de toren van het appartement.

Casa Alegria
Casa Sevillana
Casa Fandango
Casa Rumba
Casa Malaguena
Casa Tanguillo
Casa Buleria

INFORMATIE

Bekijk de gallerij met foto’s van het appartementencomplex, de omgeving en vakantie vierende gasten. Lees meer over het verhaal achter ons avontuur of kijk of er een arrangement is dat perfect aansluit op de beste vakantie in Zuid-Spanje.

Over ons
Sfeerimpressie
Voor kinderen
Voor volwassenen
Nieuws
Contact
Algemene Voorwaarden
Linkpartners

CONTACTGEGEVENS

Als u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u ons bereiken op onderstaande gegevens. Indien u direct antwoord wilt op eventuele vragen dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Telefoon: +34 638 24 56 42
E-mail: info@haciendaguaroviejo.com