Vaak wordt ons de vraag gesteld hoe we dat nou doen, dat omgaan met al die verschillende mensen. Want er zullen toch ook weleens minder leuke mensen bij zitten… En krijg je er nou nooit genoeg van, constant tussen de mensen…

Dan denken we altijd terug aan de afgelopen jaren, aan de gasten die al zo vaak terug geweest zijn dat het vrienden zijn geworden. Waar we bijvoorbeeld lekker een Bossche Bol gaan eten als we in Nederland zijn. Of dat leuke stel dat eigenlijk nooit op pad gaat als ze er zijn maar heerlijk twee of drie weken bij het zwembad ligt. Die we dan zo missen als ze weg zijn omdat het zo vertrouwd was dat ze er altijd waren.

Of die lieve oudere mensen die een hondje uit Zuid-Spanje hadden geadopteerd en dat bij zich hadden om aan het beestje te laten zien waar hij (kan ook een zij geweest zijn) vandaan kwam.

Die leuke gezellige avonden dat we tot in de late uurtjes spelletjes doen. Altijd mannen tegen de vrouwen en uiteraard winnen de vrouwen bijna altijd.

De oud collega’s van ons allebei, waarvan we de laatste nieuwtjes en roddels horen en we ons even weer ouderwets collega voelen.

Of mensen uit onze oude buurt waar we gelijk alle buurtnieuwtjes en de laatste verhuizingen mee doornemen.

Verschillende gasten waar het zo mee klikt alsof we ze al jaren kennen. Waar we, als we er tijd voor hebben, gezellig mee op stap gaan samen.

De mooie verhalen tijdens de gezamenlijke avonden die onze gasten ons vertellen over hun werk, hun leven hun familie, noem het maar op.

En dan zijn er ook nog die momenten dat we een hele bijzondere gast krijgen, iemand die gelijk een speciaal plekje in ons hart heeft. In dit geval heb ik het over een kleine jongen, een bijzondere hele lieve jongen, genaamd Thomas.

Ik zal even iets meer vertellen over Thomas. Thomas is autistisch en was dit jaar voor het eerst met zijn ouders en opa en oma bij ons op vakantie. Normaal gingen zij altijd op vakantie naar een privé huis, maar dit jaar besloten ze om eens wat anders te proberen, iets kleinschaligs voor Thomas, maar waar voor hun dochter Suzanne vriendinnetjes zouden zijn om mee te spelen. En zo kwam het dat ruim twee weken geleden Thomas bij ons op de Hacienda binnen kwam. Gelijk viel op dat hij bijzonder was en gedurende de tijd dat hij bij ons was heeft hij met recht een plekje in ons hart verworven. Zijn altijd vrolijke aanwezigheid, zijn obsessie met stofzuigers, zijn vriendelijke stem. Het is moeilijk uit te leggen. Maar Thomas maakte bij iedereen wat los. Gasten die al naar huis waren en met Thomas over hun stofzuiger gepraat hadden stuurden zelfs nog een foto ervan naar Thomas zodat hij kon zien welk type ze nou precies hadden. Een ander appte later met het bericht…. Ik sta te stofzuigen en je raadt nooit aan wie ik denk….

vakantie in andalusië

Ik voel me bevoorrecht dat ik Thomas heb mogen ontmoeten en kijk er nu al naar uit dat hij volgend jaar weer komt!

Natuurlijk komen er ook weleens gasten waar we geen klik mee hebben, maar dat geeft niet. Die krijgen net zo veel aandacht en adviezen als ieder ander en dat is ook goed. Maar natuurlijk is het voor ons het leukste werken met leuke gezellige mensen om ons heen en als we daar dan ook nog eens een klik mee hebben dan is dat mooi meegenomen en maakt het ons werk alleen nog maar leuker.

Maar om op de vraag terug te komen hoe we dat nou doen, dat omgaan met verschillende mensen. Gewoon onszelf zijn en blijven en genieten van al die mensen die keer op keer ervoor kiezen om bij ons hun welverdiende vakantie te vieren. Daar zijn we iedereen enorm dankbaar voor en zolang we al die leuke gezellige gasten blijven krijgen gaan we hier nog heel lang mee door!

Reacties

comments

VAKANTIE IN ZUID-SPANJE

Hacienda Guaro Viejo is een mooi en rustig gelegen appartementencomplex, gesitueerd in het Natuurpark en biosfeerreservaat “Sierra de las Nieves”, in Guaro (Málaga).

De ligging van het complex is erg centraal: Slechts 3 km van Guaro verwijderd, en in 40 minuten rijdt u naar Málaga, in 25 naar Marbella, in 50 naar Ronda en in 10 naar Coin, de belangrijkste plaats in dit gebied.

Geniet van een heerlijke vakantie in Zuid-Spanje.

APPARTEMENTEN

Hacienda Guaro Viejo ligt tegen een heuvel, waardoor de appartementen op twee verschillende niveaus liggen. In totaal hebben we zeven appartementen verdeeld over deze twee lagen. Ieder appartement heeft zijn eigen stijl, maar ze zijn allen even sfeervol ingericht.

Alle appartementen hebben een eigen terras met bbq, veel privacy en een fantastisch uitzicht over de vallei. We hebben 5 appartementen met 1 slaapkamer en 1 of 2 slaapbanken in de woonkamer en 2 familie appartementen de ene met twee losse slaapkamers en de andere met een extra slaapvide in de toren van het appartement.

Casa Alegria
Casa Sevillana
Casa Fandango
Casa Rumba
Casa Malaguena
Casa Tanguillo
Casa Buleria

INFORMATIE

Bekijk de gallerij met foto’s van het appartementencomplex, de omgeving en vakantie vierende gasten. Lees meer over het verhaal achter ons avontuur of kijk of er een arrangement is dat perfect aansluit op de beste vakantie in Zuid-Spanje.

Over ons
Sfeerimpressie
Voor kinderen
Voor volwassenen
Nieuws
Contact
Algemene Voorwaarden
Linkpartners

CONTACTGEGEVENS

Als u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u ons bereiken op onderstaande gegevens. Indien u direct antwoord wilt op eventuele vragen dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Telefoon: +34 638 24 56 42
E-mail: info@haciendaguaroviejo.com